amanddda

Dinner

Nu så är vi hemma hos natta och jenni, vi förbereder oss lite för middag med laget. Super fun!
Pussss :*

FREDAG!

Slutade precis och nu så är jag på väg till tungelsta för att möta upp älsklingen!
Har saknar henne otroligt mycket vi har inte hunnit att träffa varandra så mycket på sista tiden. Men möter upp natta i skolan sen så åker vi hem till henne och hittar på nåt och då får jag ju träffa jenni oxå, henne har jag oxå saknat skot mycket. Sen ikväll så ska vi på typ avslutning med laget, så himla kul. Fast så otroligt jobbigt. Vill verkligen byta lag för att det skulle få vara kul men vet att jag inte kommer att kunna lämna laget jag spelar i nu, älskar dom för mycket. Så himla underbara både tjejerna och tränarna. Har inte haft så roligt som det senaste året då jag har spelat med dom. Jaha känner att detta blev ett lite långt inlägg, bloggar mer sen.
Pussss :*

Shopping

Hej :*
Igår så var jag och shoppade lite med Lollo. Köpte en tjocktröja, ett par tights och lite nytt smink. Så nöjd med det jag köpte :)
Pussss

Baby you're mine

Hejsan!
Som ni märker så har det inte blivit nått bloggande idag men idag har jag iallafall varit i skolan så skönt hatar att vara borta från skolan. Men efter skolan så gick jag hem och plugga lite städa och så. Egentligen så skulle jag till nynäs idag men det var ingen som kunde så åker och handlar lite imorgon med Lollo :*
Pussss :*

Baby when I see you, I can't stop smile :D

Mot mitt favorit ställ, ip

Det bästa!

Chockladpudding och julmust, finns inget bättre när man är sjuk :)

Converse

Fått nya skor av mammi :)

Saker och sånt

Kom precis hem till pappa och när jag kom så hade min beställning kommit.
2pack Iphone hörlurar
1 Iphone laddare
Och ett sport armband som kommer i ett annat paket senare.
Så skönt att kunna ladda telefonen igen

Pepparkaksbak i sjukstugan!

Lilla syster är också hemma från skolan idag så vi bestämmde oss för att baka lite pepparkakor och fika framför desperate housewives ❤

27/11

Idag så är det tisdag och jag är hemma idag igen fast nu så är jag ännu dåligare. Får se hur mycket blogg det blir idag, vet inte om jag kommer att orka och så finns det inte så mycket roligt att blogga om när man bara är hemma. Snart ska iallafall mamma skjutsa mig till skolan så ska jag lämna in lite saker. sen så får jag ser hur det blir ikväll men om jag orkar så tror jag att jag går ner till ip och tittar på träningen, och så skulle inte natta träna så då kan jag sitta och prata med henne ett tag :)
Pusss :*

Dagen

japp idag börja dagen med att jag vakna och gjorde mig iordning fast jag kände ju att jag var sjuk men gick till skolan ändå. först så hade vi svenska och no innan vi drog till ishallen för hockey. När vi kom tillbaka så kände jag mig mer dålig så gick och prata med lärarna och gick hem. Sen så har jag sovit fram till nu och så känner jag mig typ död. Är hur trött som helst, fryser, ont i huvudet,halsen och öronen.Inte kul.. Annars så händer inget efter som att jag är sjuk men ska försöka att plugga lite sen.
Puussss!

GEEE MIGG!

Söndagskväll

Hej sönosar, har haft en bra söndagskväll. Börja med att jag pappa och Alma drog ner till pindos och åt pizza och sedan så åkte jag till Natta och Jenni för att fixa lite papper. Så kul att träffa dom, saknar dom jätte mycket så måste verkligense till att hitta på något med dom. Men nu är jag iallafall hemma och ser på solsidan som vanligt.
Pusss:*

Uppdatering..

Aa uppdateringen har ju inte varit på topp den senaste veckan, men den här veckan har jag bara fokuserat på skolan. Jag hoppade över fotbollsträningen i veckan för att plugga och så skulle vi börja tränan på söndagar så skulle plugga idag men jag har blivit sjuk.. Har inte sovit i natt för att jag inte kunde andas är så himla fökyld. Men igår kväll så gjorde jag klart två inläminigar som jag ska lämna in på måndag om jag är frisk. Och i torsdags var jag på gymnasiemässan, jag blev inge smartare av det vet ju redan var och vad jag ska gå :)

Läxor!

Japp har sett solsidan så nu blir det att plugga halva natten, kul eller not. Aja är skit trött men vad gör man inte för bra betyg, måste verklige kämpa nu så att betygen verkligen blir så som jag vill ha dom. Så jag kommer in på linjen jag söker till..
Kämpa!

You! ❤

Sydpoolen

Japp har inte hunnit bloggat i helgen men iallafall så var jag på julmarknad med family och idag så nu är jag på väg hem från Sydpoolen. När jag kommer hem så ska jag plugga som bara den. Annars så är jag riktigt trött. OCH JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN IPHONE :D
Puuss :*

Freeeedag!

Hejsan!
Idag bhar jag inte hunnit uppdatera något, börja med att jag försov mig sen så har jag varit i skolann tills typ nu och pluggat. Nu håller jag på att göra mig iordning lite. Tjejkväll hos My ikväll, kommer massor med roliga människor så det ska bli kul. Annars så tror jag att det kkommer att bli bättre uppdatering när jag får tillbaka min mobil, pappa sa ikväll eller imorgon. Så himla glad har haft en skit mobil i två veckor nu men nu får jag tillbaka min iphone, har saknat den så mycket! :D <3
 
Puuusss på er :*

home..

Kom hem från träningen för ca 1 timme sen, och har duschat och fixat håret efter det.
Nu ska jag iallafall plugga lite innan jag ska sova. Annars så var denna träning ganska kul vi gjorde lite annorlunda saker än vad vi brukar så det var skönt.
Fick oxå reda på att vi ska sälja kakor med laget så om någon är intresserad så är det bara att skriva på facebook eller smsa.
Kommer något inlägg senare tror  jag.
Pusss :*

Dagen

Sorry att det inte har varit någon bloggning men har inte haft tiden till det idag..
Idag har annars varit en bra dag, 15 lärare på skolan var borta så vi fick sluta tideigare. Fast jag satt kvar och vänta på hanne och hade sällskap med henne hem.
Nu pluggar jag bara massor och sen blir det ju såklart träning.
Aja nu ska jag gå tillbaka till läxorna och sen så blir det nog att byta om till fotbollen.
bye bitches!

Dagen

Sorry att det inte har varit någon bloggning men har inte haft tiden till det idag..
Idag har annars varit en bra dag, 15 lärare på skolan var borta så vi fick sluta tideigare. Fast jag satt kvar och vänta på hanne och hade sällskap med henne hem.
Nu pluggar jag bara massor och sen blir det ju såklart träning.
Aja nu ska jag gå tillbaka till läxorna och sen så blir det nog att byta om till fotbollen.
bye bitches!

Dagen

Sorry att det inte har varit någon bloggning men har inte haft tiden till det idag..
Idag har annars varit en bra dag, 15 lärare på skolan var borta så vi fick sluta tideigare. Fast jag satt kvar och vänta på hanne och hade sällskap med henne hem.
Nu pluggar jag bara massor och sen blir det ju såklart träning.
Aja nu ska jag gå tillbaka till läxorna och sen så blir det nog att byta om till fotbollen.
bye bitches!

Rubrik

HEjsan hoppsan!
Kom precis hem efter skola´gick jag hem med Tobbe, Ponne, Hanne och Ebba. Vi gick hem till Hanne och åt sen drog vi till skoaln och där träffade vi Hampus och Jossan. Vi drog senare till ip där hanne och jossan skulle träna typ flickor 00/01. Sen kom pappa och hämta mig så nu pluggar jag lite. Inte så jätte intressant inlägg men bloggar mer om en stund. Tjao!

No one Will ever love you like I do♥

miss you ♥♡♥♡

14/11

Tjao
Just nu har jag so, vi ser på nån film efter det är det matte och så slutar vi. 
Efter skolan går jag hem med ebba och hanne, tror jag följer med dom till iP ikväll oxå  ♥
 

Träning :D

Tjao!
Just nu sitter jag och äter middag, sedan ska jag gå upp till pappa för att få min mobil tillbaka och sen är det träning :D
Är så taggad i torsdags så hade vi inte träning för att det var möte så nu har jag inte tränat på en vecka så nu är jag skit glad, vill verkligen träna. Aja men efter träningen ska jag iallafall plugga lite Tyska och så bloggar jag väl lite oxå.
 
Puusss! :**

hemkunskap♡

Skolan!

Tjao! 
Nu har jag bild och sen är det hÅltimme ★
Så skön dag och efter håltimmen är det hemkunskap och så får vi gå hem yeey ♥
 

FOTBOLLSGALAN 2012!

Ja som ni ser på rubriken så ser jag på forbollsgalan. Så otroligt roligt!
Aja hade inte så mycket att skriva bloggar sen, byee!

Grattis Bästavän!

Grattis bästavän!
Världens bästa tjej fyller 13år idag. Vet inte vad jag ska skriva om henne. Hon är underbar och man har aldrig tråkigt med henne. Vet man inte vad man ska göra så är det bara att titta på varanndra så kan vi typ ligga och garva :D
Alla minnen med dig är oslagbara. Går inte att skriva Hur mycket jag älskar dej. Vet inte vad jag skulle göra utan dej, utan dej är samma sak som om man tar bort min ena halva. Du är en av de bästa personerna i mitt liv &
JAGÄLSKARDEJENORMTMYCKETÄLSKLING! <3
 
 

12november 2012

Gooodmorgon!
Idag är det måndag, och jag har försovit mig som vanligt så nu måste jag göra iordning mig och springa till skolan. Tänkte göra ett inlägg sen om Jenni annars uppdaterar jag väl när jag kommer hem från skolan.
Puuusss!
 
 

Tagga Skolan!

Tjoo som sagt imorgon är det måndag så nu ska jag gå till sängen. Tänkte bar ge er lite vad jag ska göra i veckan :)
 
Måndag: Blir inte så mycket. Antar väl att det blir läxor när jag kommer hem från skolan, annars kanske jag drar ut en sväng med någon kompis :)
 
Tisdag: Träning och lite plugg.
 
Onsdag: Inget mest chilla och plugga, funderar på att följa med syrran en sväng till stallet.
 
Torsdag: Träning och plugga
 
Fredag: Hitta på något med nån kompis vet inte vem än, men nån kan ju höra av sig om den vill göra något på Fredag.
 
Lördag: Pluggdag
 
Söndag: Sydpoolen ;D
 aja nu ska jag gå till sängen tjao!
 

I'M BACK!

HEJ!
Jag är tillbaka!
Slutade ju för att min data paja oc har inte haft någor riktigt bra dator sen dess så har skitit i och blogga. Men nu har jag en daror som funkar så nu fortsätter jag. Nu är allt annorlunda, jag går i 9an och har ton med läxor. Jag spelar fortfarande massor med fotboll såklart. Spelar med Flickor 98 efter som att vi inte har några 97 i våran klubb. sedan händer det ju att jag spelar med Dam laget men inte så mycket för har inte tid till det. Men iallafall nu sitter jag med lite läxor, och någon dag så blir det en ny design fast jag är inte så bra på design men får hjälp av Jossan eller Ebba, dom e så bäst! Love you girls! Annars händer inte så mycket måndag imorgon alltid lika tråkigt och jobbigt. och imorgon fyller bästa vän 12 år, så ett stort grattis till henne tror hon får ett eget inlägg imorgon, saknar henne så mycket. har inte träffat henne sen i torsdags och för mig är det en lång tid. Älskar dej Jenni! <3